Refurbished façade with new customer entrance and improved car parking facilities

Refurbished façade with new customer entrance and improved car parking facilities

Extension and Alterations to DIY Retail Store

Improvements were made to the store entrance with a new porch extension and refurbishment of façade. This included redesigning the external areas to improve customer car parking facilities with improved circulation and separate entrance and exits points together with a designated loading bay area.

The store continued to trade throughout the operations and so works required careful planning to maintain vehicular and pedestrian access. The forecourt was originally a petrol station so there was the risk of uncovering underground petrol tanks during the grounds works. We provided full design and project management services together with role of CDM Co-ordinator.

Original façade and car park.

Original façade and car park.